Buitenplaats Maartensdijk

De perfecte locatie voor de zakelijke bijeenkomst

Een inspirerende vergaderlocatie met 5 unieke ruimtes voor een vergadering, brainstormsessie, evenement, borrel en diner. Van een klein gezelschap tot groot event. Met heerlijke buitenruimte, terrassen en een prachtige tuin. Boek hier jouw vergaderruimte en laat je inspireren!

Drinks & Bites

Maak jouw bijeenkomst compleet

Van het kopje koffie van Moyee de thee van Clipper en KRNWTR koud, plat en bruisend kun je gedurende de dag onbeperkt  genieten. Wij serveren er een koekje bij van de Koekfabriek. Onze lunch is vegetarisch en halen wij bij de lokale ondernemer. Voor de borrel, BBQ of private dining (vanaf 10 personen) maken wij graag een offerte op maat.

Inspiratie

Op stap in Maartensdijk

Een wandeling tussen de landerijen in Maartensdijk, of een bezoek aan Landgoed Eyckenstein met een rondleiding op de Tuinderij van Eyckenstein behoort tot de mogelijkheden. Wij helpen graag met de invulling van je programma.

Word onderdeel van een groter netwerk van gelijkgestemden

We werken met duurzame partners aan impact

We kunnen alles voor je verzorgen, van lunch tot diner

De juiste presentatiematerialen voor elke ruimte

In alle ruimtes heb je beschikking tot snelle wifi

Gratis parkeren (Laadpaal op eigen terrein) en goede OV-verbindingen

Meer weten?

Vraag onze brochure aan

Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden voor vergaderen of het organiseren van je event, borrel of BBQ bij Buitenplaats Maartensdijk? Download dan de gratis brochure.

Onze partners

Wij werken samen met

Onze ruimtes

Voor elke gelegenheid

Een inspirerende vergaderlocatie met 5 unieke ruimtes voor een vergadering, brainstormsessie, evenement, borrel en diner. Van een klein gezelschap tot groot event. Met een heerlijke buitenruimte, terrassen en een prachtige tuin. Boek hier jouw vergaderruimte en laat je inspireren!

Close