Buitenplaats Maartensdijk

Onze vergaderruimtes

Selecteer de vergaderruimte die je aanspreekt en boek vervolgens geheel vrijblijvend. We zetten dat als optie voor jou vast en nemen daarna contact op om alles definitief rond te maken. Dan kunnen we ook speciale wensen en faciliteiten doornemen. Goed om te weten dat de minimale boekingsduur voor alle ruimten 1 dagdeel is (net als de minimale verlenging).

In de huiskamer

House

Deze 3 aaneengesloten lichte vergaderzalen in het authentieke deel van de locatie zijn geschikt voor 6 tot 8 personen en in zijn geheel te boeken. Van een kop koffie op de bank bij de openhaard, een brainstormsessie aan de tafel tot een conference call in de serre. House biedt het allemaal!

325 per dagdeel (ex. BTW)
Boardroom of lounge opstelling
TV-scherm, conferentieset, flipover en wi-fi
6 - 12 personen

Connect & Create

Create

Het creatieve hart van de vergaderlocatie bevindt zich op de eerste verdieping, bestaat uit twee aaneengesloten ruimtes en is perfect voor een creatieve brainstormsessie. Create heeft door haar bijzondere lounge setting alle ruimte voor een out-of-the-box sessie of creatieve brainstorm.

275 per dagdeel (ex. BTW)
2 ruimtes (16m² en 25m²)
Whiteboard, flipover en wi-fi
6 - 8 personen

Modern & industrieel

Tuinkamer

Deze garage van 30m2 is omgebouwd tot vergaderruimte met openslaande deuren naar het terras en de prachtige tuin. Deze vergaderruimte biedt plek aan 10 tot 12 personen. De moderne inrichting geeft de ruimte een industriële look en is daardoor perfect voor een vergadering of overleg.

225 per dagdeel (ex. BTW)
Boardroom opstelling
Beamer, scherm, flipover en wi-fi
10 - 12 personen

Royaal vergaderen

Loft

In deze grote lichte vergaderruimte van 45m2 is het mogelijk om met 10 tot 14 personen royaal te vergaderen. Het moderne en circulaire meubilair geeft vergaderen in deze ruimte extra comfort. En is daarom perfect geschikt voor een MT-overleg, teamvergaderingen en/of break-outroom.

275 per dagdeel (ex. BTW)
Boardroom opstelling
Beamer, flipover, eigen keuken, lounge en wi-fi
10 - 12 personen

Met eigen terras

Circle

Deze evenementruimte is door de grootte van 70m2 op verschillende manieren in te delen en geschikt voor grotere groepen. Het hart van de ruimte is de keuken met bar. Zet hier je eigen (h)eerlijke kop koffie of tap een glas KRNWTR uit de tap. Geschikt voor vrijdagmiddagborrel, presentaties, informele plenaire afsluiting of teambuilding.

300
70m²
Flipover, uitzicht op tuin en wi-fi
20 - 40 personen

Veel gestelde vragen

Over Buitenplaats Maartensdijk

Kan ik mijn elektrische auto laden? + -

Op het eigen terrein van Buitenplaats Maartensdijk hebben we een laadpaal voor het opladen van alle elektrische voertuigen. 

Lunchen bij Buitenplaats Maartensdijk? + -

Wij serveren een vegetarische lunch van de lokale ondernemer en houden rekening met alle dieetwensen

Kan ik bij jullie hybride vergaderen? + -

Bij Buitenplaats Maartensdijk kunnen wij de bijeenkomst volledig hybride laten plaatsvinden.

Kunnen jullie mijn event samenstellen? + -

Het team van Buitenplaats Maartensdijk kan het event van ontvangst tot vertrek voor u samenstellen, vraag naar de mogelijkheden. Ook kunnen we je programma toegevoegde waarde geven.

Meer weten?

Vraag onze brochure aan

Wil je meer weten over het organiseren van een vergadering of evenement op deze vergaderlocatie of een offerte op maat ontvangen? Of wil je meer informatie over de mogelijkheden in de verschillende vergaderruimtes? Download dan gratis de brochure van Buitenplaats Maartensdijk.

Close