onze visie

Hoe maken we impact

Wij vinden dat ondernemerschap en ondernemers terug moeten gaan naar de kern van hun bestaan: het vinden, creëren en faciliteren van oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen die ons allemaal aangaan. Ons doel is om betekenisvol ondernemen het nieuwe normaal te maken. Om dit te bereiken: we starten nieuwe bedrijven op, helpen bestaande bedrijven op te schalen, transformeren grote bedrijven tot betekenisvolle ondernemingen en investeren in bestaande ondernemingen. We willen impact bereiken door collectief ondernemerschap. We worden allemaal aangedreven door betekenis.

Buitenplaats Maartensdijk

Circulaire locatie voor duurzame ondernemers

Ons werk draait om betekenisvol ondernemerschap: circulair, maatschappelijk, sociaal, duurzaam, impactvol. Daarom hebben we ons hoofdkantoor ingericht niet alleen voor ons, maar ook bedrijven en ondernemers die willen werken aan een betere toekomst.

Onze ondernemingen

Impact maken als collectief

Onze missie is om impact te maken. Hoe? We bundelen onze krachten met de ondernemingen die deel uitmaken van ons collectief, zodat we zelfstandig en als groep kunnen groeien. We investeren in bedrijven die de wereld ten goede willen veranderen. Samen maken we nog meer impact. Wij bedenken en starten nieuwe initiatieven en bedrijven die bijdragen aan een circulaire en eerlijke wereld.

Close