BUITENPLAATS MAARTENSDIJK

Onze ruimtes (met foto; oud)

Buitenplaats Maartensdijk

Onze vergaderruimtes

Selecteer de vergaderruimte die je aanspreekt en boek vervolgens geheel vrijblijvend. We zetten dat als optie voor jou vast en nemen daarna contact op om alles definitief rond te maken. Dan kunnen we ook speciale wensen en faciliteiten doornemen. Goed te weten dat de minimale boekingsduur voor alle ruimten 1 dagdeel is (net als de minimale verlenging). We are all Powered by Meaning.

In de huiskamer

House

Deze 3 aaneengesloten lichte vergaderzalen in het authentieke deel van de locatie zijn geschikt voor 6 tot 8 personen en in zijn geheel te boeken. Van een kop koffie op de bank bij de openhaard, een brainstormsessie aan de tafel tot een conference call in de serre. House biedt het allemaal!

300 per dagdeel (ex. BTW)
Boardroom of lounge opstelling
TV-scherm, conferentieset, flipover en wi-fi
6 - 8 personen

Connect & Create

Create

Het creatieve hart van de vergaderlocatie bevindt zich op de eerste verdieping, bestaat uit twee aaneengesloten ruimtes en is perfect voor een creatieve brainstormsessie. Create heeft door haar bijzondere lounge setting alle ruimte voor een out-of-the-box sessie of creatieve brainstorm.

250 per dagdeel (ex. BTW)
2 ruimtes (16m² en 25m²)
Whiteboard, flipover en wi-fi
6 - 8 personen

Modern & industrieel

Garage

Deze garage van 30m2 is omgebouwd tot vergaderruimte met openslaande deuren naar het terras en de prachtige tuin. Deze vergaderruimte biedt plek aan 10 tot 12 personen. De moderne inrichting geeft de ruimte een industriële look en is daardoor perfect voor een vergadering of overleg.

200 per dagdeel (ex. BTW)
Boardroom opstelling
Beamer, scherm, flipover en wi-fi
10 - 12 personen

Royaal vergaderen

Loft

In deze grote lichte vergaderruimte van 45m2 is het mogelijk om met 10 tot 14 personen royaal te vergaderen. Het moderne en circulaire meubilair geeft vergaderen in deze ruimte extra comfort. En is daarom perfect geschikt voor een MT-overleg, teamvergaderingen en/of break-outroom.

250 per dagdeel (ex. BTW)
Boardroom opstelling
Beamer, flipover, eigen keuken, lounge en wi-fi
10 - 12 personen

Met eigen terras

Circle

Deze evenementruimte is door de grootte van 70m2 op verschillende manieren in te delen en geschikt voor grotere groepen. Het hart van de ruimte is de keuken met bar. Zet hier je eigen (h)eerlijke kop koffie of tap een glas KRNWTR uit de tap. Geschikt voor vrijdagmiddagborrel, presentaties, informele plenaire afsluiting of teambuilding.

399 per dagdeel (ex. BTW)
70m²
Flipover, uitzicht op tuin en wi-fi
20 - 35 personen

Meer weten?

Vraag onze brochure aan

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Traditur, inquit, ab Epicuro ratio neglegendi doloris. Tria genera bonorum; Stoicos roga. Duo Reges: constructio interrete. Quid me istud rogas? Atqui perspicuum est hominem e corpore animoque constare, cum primae sint animi partes, secundae corporis.

Close